top of page

Kraamtijd

yehor-milohrodskyi-Vv1nS2ieuS0-unsplash.jpg

Miskraambegeleiding

 

Wanneer je een miskraam doormaakt, kunnen gevoelens van schuld, leegte, boosheid, ongeloof of verdriet naar boven komen. Het is belangrijk te beseffen dat deze emoties normaal zijn en iedereen verwerkt ze op zijn eigen manier. Neem de tijd om deze gevoelens te doorleven. Het is ook begrijpelijk als jij en je partner hier verschillend mee omgaan. Geef elkaar de ruimte.

Voel je je echter langdurig somber, ervaar je onbegrip uit je omgeving of voel je je maar niet energiek? Gun jezelf dan extra ondersteuning. Je hoeft dit niet alleen te doorstaan.

 

Wat houdt miskraambegeleiding in?

We gaan aan de slag met een effectief 5-stappen programma om je miskraam nog beter te kunnen verwerken. Dit programma bestaat uit :

Een gratis oriënterend telefoongesprek

Persoonlijke begeleiding middels het bewezen 5-stappenprogramma "Krachtig herstellen van je miskraam"

Ook losse coachingsgesprekken mogelijk die je naar behoefte in kan plannen

Coaching tijdens de zwangerschap

 

Voel je je tijdens je zwangerschap overweldigd door zorgen, stress of angst, terwijl je eigenlijk zou moeten genieten? Mijn coaching is er om je te ondersteunen en je tegelijkertijd te helpen hoe je regie kunt behouden. Ook als je geen specifieke mentale last ervaart, ben je van harte welkom om te sparren en gebruik te maken van mijn verloskundige expertise. Samen kunnen we bijvoorbeeld werken aan het opstellen van een geboorteplan, het vinden van ontspanning en het versterken van de band met je baby, in een warme en veilige sfeer.

 

Wat houdt coaching tijdens de zwangerschap in?

Na het bespreken van jouw hulpvraag beginnen we met losse coachingsessies. Het aantal sessies varieert afhankelijk van jouw behoeften en situatie. We stemmen dit altijd samen af.

Een gratis oriënterend telefoongesprek

Persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw hulpvraag en behoeften

Losse coachingsessies, fysiek of online

Tarief

Bij je aanmelding starten we altijd met een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Hierin verkennen we samen jouw hulpvraag en kijken we of mijn begeleiding aansluit bij jouw behoeften.

Besluit je om verder te gaan, dan geldt een tarief van €85 per uur, inclusief BTW.

Hoewel de meeste zorgverzekeraars deze begeleiding nog niet standaard vergoeden, bieden sommige aanvullende verzekeringen wel mogelijkheden voor (gedeeltelijke) vergoeding. Controleer de polisvoorwaarden van jouw verzekering of neem contact op met je verzekeraar om te zien welke opties er voor jou beschikbaar zijn.

Zijn er geen vergoedingen via de zorgverzekeraar mogelijk? Geen zorgen! Vaak heeft je werkgever een budget voor persoonlijke ontwikkeling dat je kunt benutten. Informeer eens bij hen naar de mogelijkheden!

Begeleiding na (traumatische) bevalling
bottom of page